Fotoblog o světě, ve kterém všichni žijeme. O světě, ve kterém se vše dá vyjádřit mnoha způsoby. O světě, jaký si sami vytváříme.

středa, března 30, 2005

Každá růže má své trny

Čím krásnější, tím nebezpečnější. A že tohle neplatí jen ve světě rostlin, to si již jistě mnozí ověřili.

úterý, března 29, 2005

Nebe se bouří

Moc rád pozoruji nebe a sleduji jak mění své barvy. Nejnádhernější na tom je skutečnost, že při pohledu na stejné místo na obloze si každý představí něco zcela jiného.

pondělí, března 28, 2005

Malý pomocník

Co se skrývá za balkónovými dveřmi?

neděle, března 27, 2005

Sedmikráska

Tak nám, začalo jaro a vše v přírodě se začíná pomalu zelenat. Tuto fotku jsem vytvořil na chatě, kam chodím pravidelně čerpat inspiraci.

pátek, března 25, 2005

For the first time.

Když jsem poprvé spatřil spatřil fotoblog, byl jsem tou ideou velice nadšen. Teprve o rok později jsem se rozhodl vytvořit vlastními silami něco podobného.

Po dlouhé době příprav a následné realizace svých představ jsem se dopracoval k vyhovujícímu designu a mohu tedy začít. Pokud chcete podotknout něco k celkovému vzhledu či k technické stránce blogu, můžete to připsat sem. V komentářích na to bude místo.

Na tuto stránku plánuji umísťovat fotografie, které sám nafotím. Frekvence příspěvků se bude odvíjet od počtu kvalitních fotek a ten bude nepřímo odpovídat času, který strávím s foťákem v ruce kdekoliv po světě. Budu rád, když se najdou lidé, kteří budou fotkami zaujati, udělají jim radost a zpestří jim jejich den.

Myslím, že tohle je správný okamžik, abych poděkoval jednomu kamarádovi za to, že mi byl ochoten poradit vždy, když jsem potřeboval.

+++ End of transmission +++