Fotoblog o světě, ve kterém všichni žijeme. O světě, ve kterém se vše dá vyjádřit mnoha způsoby. O světě, jaký si sami vytváříme.

pátek, ledna 27, 2006

Vzpomínka na Prahu

Takže tady je další foto ze série Noční Praha. Pro lidi Prahy neznalé: na fotce je vidět Karlův most a vpravo na pozadí Národní divadlo.

Musím prohrabávat archiv, současná situace je velice zlá. Tedy ta fotografická, v životě se mi to celkem daří usměrňovat. Zítra bude trochu volněji, takže vyrazím někam ven něco vyfotit. Jestli budu úspěšný, jistě zde něco vystavím.

neděle, ledna 08, 2006

Světlo v temnotách

Takže po delší odmlce je tu nová fotka. Dlouho nebylo co přidat, tohle počasí zkrátka není pro mě. Nic proti zimě, ale trávit ji ve městě, to je hrůza. Musím vyrazit někam na hory, až se najde někdo kdo by jel se mnou...

Opuštený domek na Roudné jsem objevil při přemýtání nad svým životem na blízkém mostě. Tedy né že bych chtěl někam skočit, ale v noci je to na mostě fajn. Vlastně celý most je jedna velká cesta odněkud někam. To je na něm hezké, má jeden konec a jeden začátek, nezná žádné postranní cesty. Na nic se vás neptá, prostě jen stojí a nechá vás po sobě přejít. V noci je to na mostě fajn...