Fotoblog o světě, ve kterém všichni žijeme. O světě, ve kterém se vše dá vyjádřit mnoha způsoby. O světě, jaký si sami vytváříme.

čtvrtek, prosince 28, 2006

Zimní keř

Dnes, vlastně zítra, odjíždím do Francie. Rozhodl jsem se tedy vysát zimní archiv až na dno.

Jdu si koupit něco na sebe..dopíši to, až se vrátím.

středa, prosince 27, 2006

Zimní vrba

Cesty života.

úterý, prosince 26, 2006

Mráz

První velký zimní mráz. Celé město zahaleno mlhou. Příroda odděna v bílém. Já mezi tím vším s foťákem ve své, mrázem prokřehlé, ruce. Zde je výsledek. Zmrzlá tyč.

neděle, prosince 10, 2006

Vod[ k ]a

Dnes byla veliká zima. Přemýšlel jsem, proč tomu tak je a nalezl jsem možné vysvětlení. Na internetu jsem nedávno četl, že za 4,5 miliardy let se prý Mléčná dráha srazí s jinou galaxií, která se k nám přibližuje rychlostí 300 tisíc kilometrů za vteřinu. Docela mě to zjištění rozhodilo a ještě dlouho jsem pak přemýšlel nad tím, jestli si nemám jít koupit svíčky. Napadlo mě totiž, že jestli ta galaxie poletí směrem od Slunce, tak tu potom bude děsná tma a já tu blížící se galaxii neuvidím. A to bych nechtěl. Nakonec jsem si ale uvědomil, že máme svíčky ve sklepě, takže až tu galaxii uvidím přilétat, podívám se, jestli letí na Slunce a podle toho se zařídím. Nebo je taky možné, že zima je proto, že je Prosinec, ale to mi nedávalo smysl, ta letící galaxie mi přišla daleko rozumnější.