Fotoblog o světě, ve kterém všichni žijeme. O světě, ve kterém se vše dá vyjádřit mnoha způsoby. O světě, jaký si sami vytváříme.

neděle, dubna 24, 2005

Narušení harmonie

Měli bychom mít na paměti, že to, co v životě vykonáme již nemůžeme vrátit zpět. Samozřejmě je možné následky odčinit. Ale ať se budeme snažit sebevíc, čas nevrátíme a některé věci již napravit nejdou. Nebylo by tedy lepší chybám předcházet, než je napravovat?

4 Comments:

Blogger KMJ said...

Hi Trilo,
I popped by your blog by way of Metallyptica's page (Eye of the Beholder). Your photos are wonderful. You have a great eye for photo composition. Cheers!

03:00

 
Blogger Metallyptica said...

Hi Trilo!

Here's my email: calhauzinho@hotmail.com

Do feel free to use it (and if you prefer add me to MSN Messenger) and ask whatever you want to know (well, not whatever... but you understand me, uh?)! :)

20:50

 
Anonymous Anonymní said...

Ahoj, konečně jsem se také dostala k tomu, abych ti tu něco písnula. Jelikož tu nemáš klasický guestbook, vybrala jsem si to rozbité vajíčko. Přišlo mi to jako dobrý nápad, ale i ostatní tvoje fotografie jsou zajímavé, umíš se dívat a z obyčejných věcí dokážeš vytáhnout cosi zajímavého. I tvoje komentáře ke snímkům se mi líbí. Přeji ti hodně hezkých záběrů a okamžiků, které se ti jistě ještě podaří zajímavým způsobem zvěčnit na fotografii ;)

08:19

 
Anonymous Anonymní said...

Stava se z tebe filozof, drzim palce. Hezka fotka s brilantnim textem.

18:48

 

Okomentovat

<< Home