Fotoblog o světě, ve kterém všichni žijeme. O světě, ve kterém se vše dá vyjádřit mnoha způsoby. O světě, jaký si sami vytváříme.

úterý, října 17, 2006

British Museum

V lepší náladě, s bílým rámečkem. Britské museum. Pro mě povinností při každé návštěvě Londýna. Rosettská deska, mumie, přilbice, buddhové...

Zkrátka rozkraďte světové památky, budďte určitý čas dějin, který předem odhadnete jako nepříliš důležitý - tak jest se o něm nebude v budoucnu tolik mluvit, hodně výbojní, ježděte po světě, přesněji ten svět splavujte, vemte s sebou pár můžu v přilbicích, které následně vystavíte spolu se zcizenými artefakty, umistěte všechny ty věci, které jste získali, je jedno jak, pod obří prosklenou střechu, na dveře vylepte cedulku "Free Entry" a lidé vás budou milovat.

1/320 s, F 4.00, ISO 100

7 Comments:

Anonymous Anonymní said...

I don't understand the language honey.

22:02

 
Blogger Virginie said...

I don't understand your language too but I like your pictures very much (for some, I have no idea what is it but let work my imagination!)
I will come again!
Virge (from Canada)

22:30

 
Blogger Ondřej Sloup said...

2 joy & virge: year ago i made a promise, that i will post in two languages - czech and english. But the attendance isn't too high as I expected, so the blog is available still in czech version. Maybe one of these days i should make a test and try to post in english too...

23:10

 
Blogger Virginie said...

Photo has no language!!! But sometimes, some are more funny when you understand the comment... ;)
Wish you a nice day!

19:06

 
Anonymous Anonymní said...

Hi Trilo!
I like your photos! Sorry I don't understand czech. Even though the photos work without text, it would be nice to see what you have written about them!

18:41

 
Blogger Maria-Portugal said...

I love your country and your photos

14:35

 
Anonymous Anonymní said...

wow really nice capture

00:50

 

Okomentovat

<< Home